Leaderpakket
ontwikkelen

Dit programma verdient
een krachtige uitstraling!

Leaderpakket
ontwikkelen

Dit programma verdient
een krachtige uitstraling!

De look & feel van het programma

Onze focus ligt op het creëren van een visueel aantrekkelijk leaderpakket dat bestaat uit bewegende visuele elementen, zoals logo-animaties, titels, overgangen en andere animaties. Met onze kennis op het gebied van brand identity zorgen wij ervoor dat jouw merk of product een visuele identiteit krijgt die blijft hangen bij het publiek en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.

De werkwijze

* met explainer video’s hebben we soms ook te maken met opnames en edits, neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis maken

a. Samen kijken we naar je vraag en de wensen die er zijn. Wat willen jullie communiceren en aan wie? Waar willen jullie de video(‘s) delen? Wat is het budget en de deadline?

b. We stellen samen een plan op en maken hier een prijsindicatie op.

Deliverables

a. Om de onderdelen compleet te laten aansluiten op jouw merk of branding, heb je ook een deliverable lijst nodig. Wij adviseren je hierin en kijken samen naar de informatie die we nodig hebben om het leaderpakket compleet te maken.

b. De meeste leaderpakketten hebben basisonderdelen zoals; een leader, bumpers, wipes, lowerthirds, achtergronden.

Styleframes

a. Om het pakket naar wens te maken, leveren we vaak styleframes mee die laten zien hoe alles vormgegeven gaat worden. Dit doen we voordat alles geanimeerd is.

b. Liever eerst samen even afstemmen? Geen probleem, dat doen we graag.

Storyboard

a. Een storyboard helpt je om de basis van de animatie in een oogopslag te zien en te begrijpen, een handige tool om eenvoudig feedback op te geven.

b. Het aanpassen van een storyboard is erg makkelijk in vergelijking met het aanpassen van de animatie zelf. Bespaart jou weer tijd en geld!

Animatie

a. Zit iedereen op één lijn over de voorgaande stappen? Aan de slag met de animatie!

b. We maken de animatie in lijn met de besproken styleframes.
Met de animatie komt het hele idee tot leven.

Sounddesign (optie)

a. Wil je naast muziek, ook sounddesign toevoegen aan de video? Dit is mogelijk. We hebben diverse samenwerkingen met sounddesigners die ons meehelpen de video te verrijken.

Opleveren

a. Als het leaderpakket klaar is, zorgen we dat we de content aanleveren in de juiste formaten en verhoudingen.

b. Jouw animatie is klaar voor je doelgroep!

Klaar?

We denken uiteraard nog graag verder met je mee! Hebben jullie nog hulp nodig met andere uitingen of producties?, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Voorbeelden van leaderpakketten

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden