Over ons

Ons verhaal

Bij De Graphics zijn wij meer dan alleen een team van ontwerpers en animators. Wij zijn een hechte groep professionals die werken op een manier die voor ons het beste werkt. Hierdoor voelt ons werk niet als werk, maar als een gezamenlijk project waarbij we elkaar ondersteunen en samen streven naar succes.

We delen een passie voor ons vak en vinden het geweldig om mensen te helpen en te ondersteunen in het verbeteren van hun designs en processen. We zijn echter ook kritisch en nemen onszelf voortdurend onder de loep om te zorgen dat we altijd beter worden. We geloven dat dit de manier is om te blijven groeien en onze klanten de beste resultaten te bieden.

Ons team

Rogier Leijen
Owner / Creative Director / Sr. Creative
Keja Baas
Designer
Florian Roest
Designer / Animator
Yan Zuilhof
Mediavormgever / Concept Artist – Stage
Luca Nieuwenhuizen
Motion design – stage

Onze partners / freelancers

Katinka Wals
Creatief Producent / Projectmanager
Bert van Laar
Freelance Editor / Creative
Michael Pieters
Freelance Motion Designer
Rogier Luigjes
Freelance (Web)designer
Philip Klees
Sounddesigner / Podcast production
Nour Abdullaa
3D Designer / motion designer

Onze werkwijze

Onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen van betekenisvolle content voor diverse landelijke nieuwsorganisaties, toonaangevende reclamebureaus en tv-zenders, stelt ons in staat om inhoud en vorm perfect te combineren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om betekenisvolle content te leveren die aansluit bij jouw doelgroep, ongeacht het platform waarop het wordt gepresenteerd.

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij werken hard om jouw doelstellingen te begrijpen en te vertalen naar een ontwerp dat jouw merk of boodschap versterkt. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van de voortgang van het project en dat wij samen tot de beste resultaten komen.