Autobedrijf Op Weg

Opdracht

Autobedrijf Op Weg heeft ons gevraagd mee te helpen met het ontwikkelen van hun huisstijl.
Op verzoek hebben we een herkenbare stijl ontwikkeld met opvallende kleuren die duidelijk zijn en betrouwbaarheid uitstralen.

Fonts

Het Bahnschrift-font wordt onder andere in Duitsland op verkeersborden en wegbewijzeringen langs (snel)wegen gebruikt.
We vonden het leuk om hiervoor de keuze te maken voor een font die juist gebruikt wordt bij het duidelijk maken van informatie aan bestuurders.

Advertentie/ Marktplaats

Ook voor externe sites zoals Marktplaats hebben we de vorm zo doorontwikkeld dat binnen kaders nogsteeds de herkenbare stijl van Autobedrijf Op Weg goed naar voren komt. De kleuren en vormen springen eruit ten opzichte van andere autobedrijven. We zien hierin vooral veel donkere kleuren terugkomen en eenzelfde soort uitstraling die vaak wordt gehanteerd.

Drukwerk

We hebben ook meegeholpen met het maken van visitekaartjes en ophang- en onderhoudskaartjes met daarop notities en informatie van de desbetreffende auto, zoals kenteken, kilometerstand, kleine/grote beurt en APK.

Website

De website is door Autobedrijf op Weg in eigen beheer gemaakt en is te bekijken via deze url: http://autobedrijfopweg.nl hier zie je alle visuele componenten verfijnd terugkomen.