AVROTROS

Podcast – verslaafd gemaakt

Voor de AVROTROS hebben we meerdere podcast Trailers ontwikkeld.
We hebben voor de podcast serie: verslaafd gemaakt, visueel gekeken hoe we de problematiek rondom het vapen konden weergeven. In samenwerking met de AVROTROS zijn we tot deze animatie gekomen.

Podcast – Penoza op het platteland

We hebben voor de podcast serie: Penoza op het platteland, rondom het al geproduceerde artwork van de podcast-tegel, gekeken hoe we deze verder konden ombouwen tot een animatie. Voor alle podcast trailers hebben  we ook storyboards ontwikkeld, die we tijdens het proces gedeeld hebben met de klant. Gezamenlijk zijn we zo tot dit resultaat gekomen.

Ook hebben we voor deze animaties de ondertitels verzorgd en bijgevoegd op de animatie, zowel voor de liggende versies als de video’s die verticaal zijn opgemaakt voor social.

Podcast – de laatste dagen van… George Michael

Voor de podcast serie: de laatste dagen van… George Michael hebben we met beeldmateriaal alles opgebouwd om de trailer te visualiseren. Met iconische foto’s en quotes komt alles tot zijn recht. Ook hebben we de visuele stijl en vorm van de AVROTROS op een creatieve manier ingezetzodat deze bijdragen aan het geheel.