Johan Cruijff ArenA

ArenA – Ambitie: net positive in 2023

Opdracht

Voor de Johan Cruijff ArenA hebben we een video ontwikkeld die de nieuwe ambitie van het stadion inluidt. Een duurzaamheidsambitie om in 2030 net positive te worden.

Dat betekent dat ze hun impact volledig ombuigen naar enkel een positieve bijdrage aan de maatschappij en het klimaat. Anders gezegd: meer teruggeven dan dat ze gebruiken.

Uitdaging

De video is onthuld op een belangrijk moment voor de ArenA en is bedoeld om naast de interne afstemming ook naar buiten te treden met deze doelstelling. Hiervoor was het belangrijk om te laten zien dat ze daarvoor ook de gemeente en de stad Amsterdam nodig hebben om deze doelstelling te behalen.

Hiervoor hebben we ze geholpen door de complete productie uit handen te nemen. Zo hebben we alle shots gedraaid in de ArenA, het script geschreven, de voice-over geregeld, Femke Halsema, Edwin van de Sar en Tanja Dik geinterviewd, de vertalingen en ondertiteling gemaak en dit opgebouwd in de edits, en met alle animaties en graphics tot een video op maat samengeweven.

ArenA – Tracking bodemwaarden

Voor de animaties hebben we de shots speciaal gedraaid zodat ze perfect aansluiten in de video en we controle houden op de uitkomst van het product. We denken in het proces graag mee met de klant en verzorgen daardoor alles tot in de puntjes.

Ben je hierdoor ook benieuwd geraakt?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ArenA – Tracking weerstation