TYNY – FORMULA M

Opdracht

Voor het event This Year Next year hebben we voor GroupM in 2019 het thema helemaal in Formule 1 stijl ontwikkeld onder de noemer Formula M. Dit was het jaar waarin we de ontwikkelingen rondom Zandvoort op de voet volgden. Robert Doornbos was een van de sprekers en kon met een mooie analogie duiden wat het racen en media gelijk hadden. Wij bedachten met GroupM het thema en ontwikkelden de complete stijl en content hiervoor.

Abri-poster TYNY 2019
Invite - FormulaM 01
Invite - FormulaM 02

Content

Naast alle print uitingen en wrapping van het gebouw hebben we ook de video’s ontwikkeld voor het event, denk aan sprekerbumpers ter introductie van sprekers een Main video, bumpers voor en na de pauze, generieke achtergronden, presentatieschermen en video’s om het einde  van het event aan te kondigen.

Om alles vooraf goed over te brengen bij het publiek hebben we ze weken voor het event een teaser gestuurd en digitale invites waarmee ze zekerheid van deelname bij het event hebben. We ontwikkelden een website waar alle info van het event en de sprekers op stond.

Teaser TYNY 2019

Amsterdam Theater

We werken nu al een aantal jaar met GroupM samen voor This Year Next Year en het Amsterdam Theater blijft bij uitstek een bijzondere locatie om zo een grootschalig evenement te hosten.

Niet alleen is het uniek dat we zo een grote productie kunnen draaien, maar het vergt ook nogal wat kennis en kunde om content te genereren op een scherm met een resolutie van 8000 pixels x 1200 pixels. Dit scherm heeft een bijna 180 graden curved zichtveld en wordt aangestuurd door 5 beamers.

Big Screen – TYNY 2019

Hieronder vind je nog een aantal voorbeelden van content die we hebben gemaakt voor het event.

Spreker-bumper TYNY 2019

Spreker-bumper TYNY 2019

Break-bumper TYNY 2019

03
02