Social content
creëren

Laten we samen mooie
social content ontwikkelen!

Social content
creëren

Laten we samen mooie
social content ontwikkelen!

Social media content

Met onze expertise in het ontwikkelen van social content, zorgen wij ervoor dat jouw merk of product zich onderscheidt van de massa en de aandacht trekt van jouw doelgroep. Of het nu gaat om het creëren van scroll-stopping video’s, verbluffende animaties of pakkende social media posts, onze creatieven staan te popelen om jouw content naar een hoger niveau te tillen

De werkwijze

Kennis maken

a. Samen kijken we naar je vraag en de wensen die er zijn. Wat willen jullie communiceren en aan wie? Waar willen jullie de video(‘s) delen? Wat is het budget en de deadline?

b. We stellen samen een plan op en maken hier een prijsindicatie op.

Opzet social content

a. Nadat we voorgaande hebben besloten, gaan we eerste schetsen en designs opmaken. We sturen vaak een voorbeeld van wat designs en of eerste animaties door.

b. Wij kunnen de social content volledig op maat maken. Ook als jullie zelf al een complete huisstijl hebben.

Uitwerken social content

a. Als we samen tot een overeenstemming zijn gekomen, gaan we verder werken aan de invulling van alle besproken elementen.

b. Wil je ook een logo of andere onderdelen laten maken, dan kunnen we dat meenemen in de opdracht.

Opleveren

Als de social content naar wens is en we de afgesproken onderdelen hebben verwerkt, dan kunnen we deze afronden en aanleveren.

Klaar?

We denken uiteraard nog graag verder met je mee! Hebben jullie nog hulp nodig met andere uitingen of producties?, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Voorbeelden van social content

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden