Een huisstijl
laten maken

Eindelijk weer shinen,
met een nieuw ontwerp of logo!

Een huisstijl
laten maken

Eindelijk weer shinen,
met een nieuw ontwerp of logo!

Een herkenbare huisstijl

Bij De Graphics geloven wij dat een sterke huisstijl de basis vormt voor een herkenbaar en succesvol merk. Onze ervaren designers gaan samen met jou aan de slag om een huisstijl te creëren die past bij de identiteit en visie van jouw merk. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl alle elementen bevat die nodig zijn om een sterke merkidentiteit op te bouwen, zoals een krachtig logo, kleurenschema, typografie en visuele elementen.

De werkwijze

Kennis maken

a. Samen kijken we naar je vraag en de wensen die er zijn. Wat willen jullie uitstralen en waarom? Waar willen jullie de huisstijl voor inzetten? Wat is het budget en de deadline?

b. We stellen samen een plan op en maken hier een prijsindicatie op.

Moodboard

a. Voordat we een globale vorm / stijl opzetten, bundelen we de ideeën uit ons gesprek in een moodboard.

b. We bespreken daarna het voorstel en gaan gezamenlijk kijken tot welke vorm(en) we komen en wat het meest aanspreekt en tot concretere Visuals kunnen leiden.

Opzet

a. Nadat we voorgaande hebben besloten, gaan we basiselementen vastleggen, zoals kleur, typografie en het gebruik van logo’s.

b. Soms is er al een logo of een kleine basis gelegd, wij kunnen de huisstijl ook een upgrade geven of helemaal vanaf scratch iets opzetten.

Styleguide

a. Als we samen tot een overeenstemming zijn gekomen, gaan we verder werken aan de invulling van de elementen, denk aan patronen, iconen, achtergronden en beeldgebruik.

b. Deze elementen helpen je voor het gebruik op de socials of website en print.

Opleveren

a. Als de guide naar wens is en we de afgesproken onderdelen hebben verwerkt, dan kunnen we de huisstijlgids afronden en aanleveren.

Klaar?

We denken uiteraard nog graag verder met je mee! Hebben jullie nog hulp nodig met andere uitingen of producties?, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Voorbeelden van huisstijlen

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden