Animatie video
laten maken

Jouw verhaal, is in een
(uitleg)-animatie zò verteld!

Animatie video
laten maken

Jouw verhaal, is in een (uitleg)-animatie zò verteld!

Versterk jouw boodschap

Met een animatie creëren we een visueel aantrekkelijke productie die perfect aansluit bij jouw boodschap en doelstellingen. Onze ervaren animators en designers werken nauw samen met jou om de visie om te zetten naar een impactvolle animatie video die het publiek zal raken. Ook zorgen wij ervoor dat jouw boodschap blijft hangen en bij het publiek je merk versterkt wordt.

De werkwijze

* met explainer video’s hebben we soms ook te maken met opnames en edits, neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis maken

a. Samen kijken we naar je vraag en de wensen die er zijn. Wat willen jullie communiceren en aan wie? Waar willen jullie de video(‘s) delen? Wat is het budget en de deadline?

b. We stellen samen een plan op en maken hier een prijsindicatie op.

Script

a. Om de video(‘s) zo effectief mogelijk in te zetten, heb je ook een sterk script nodig. Wij adviseren je hierin en kijken samen naar de informatie die je wil overbrengen.

b. De meeste animaties liggen tussen de 60 en 90 seconden. Onze tip? Hou het kort en bondig, je wil namelijk de aandacht houden bij mensen.

Styleframes

a. Om de animatie van een juiste look en feel te voorzien, maken we deze in de gewenste kleuren en designs. Vaak krijgen we hiervoor een huisstijl aangeleverd, of werken we op basis van bestaande voorbeelden en kleuren.

b. Wij kunnen jullie hierin ook ontzorgen en adviseren om de animatie van een aansluitende visuele stijl te voorzien.

Storyboard

a. Een storyboard helpt je om de basis van de animatie in een oogopslag te zien en te begrijpen, een handige tool om eenvoudig feedback op te geven.

b. Het aanpassen van een storyboard is erg makkelijk in vergelijking met het aanpassen van de animatie zelf. Bespaart jou weer tijd en geld!

Animatie

a. Zit iedereen op één lijn over de voorgaande stappen? Aan de slag met de animatie!

b. We kijken samen naar een geschikte Voice-Over en bouwen de video aan de hand van de ingesproken tekst van het script. Met de animatie komt het hele idee tot leven.

Sounddesign (optie)

a. Wil je naast muziek, ook sounddesign toevoegen aan de video? Dit is mogelijk. We hebben diverse samenwerkingen met sounddesigners die ons meehelpen de video te verrijken.

Opleveren

a. Als de animatie klaar is, zorgen we dat wevde content aanleveren in de juiste formaten en verhoudingen.

b. Jouw animatie is klaar voor je doelgroep!

Klaar?

We denken uiteraard nog graag verder met je mee! Hebben jullie nog hulp nodig met andere uitingen of producties?, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Voorbeelden van animaties

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden